Month: December 2017

 
  • Peneram Comel . . . Secomel Tuannya?

    Peneram Comel . . . Secomel Tuannya?

    Alahai….tajuk nye pun. Tak mengalah! hihi . . . Semalam Rayna ada dapat mesej dari orang Brunei. Dia minta Rayna ajar buat kuih peneram ni. Sebenarnya resipi kuih peneram di Malaysia tak jauh beza pun […]

    Continue Reading
     
  • Sedapnya Peneram . . .

    Sedapnya Peneram . . .

    Hai korang.. waahhh tak ter’update’ blog Rayna ni konon busy sangat buat peneram. Dulu ajar orang buat peneram je sekarang makin banyak order sampai tak sempat-sempat nak update. Rayna ada jual peneram homemade yang fresh […]

    Continue Reading
     

Theme by HermesThemes

Copyright © 2018 Vogue!. All Rights Reserved