Category: YANG BEST BEST!

 
  • Peneram Comel . . . Secomel Tuannya?

    Peneram Comel . . . Secomel Tuannya?

    Alahai….tajuk nye pun. Tak mengalah! hihi . . . Semalam Rayna ada dapat mesej dari orang Brunei. Dia minta Rayna ajar buat kuih peneram ni. Sebenarnya resipi kuih peneram di Malaysia tak jauh beza pun […]

    Continue Reading
     
  • Sedapnya Peneram . . .

    Sedapnya Peneram . . .

    Hai korang.. waahhh tak ter’update’ blog Rayna ni konon busy sangat buat peneram. Dulu ajar orang buat peneram je sekarang makin banyak order sampai tak sempat-sempat nak update. Rayna ada jual peneram homemade yang fresh […]

    Continue Reading
     
  • BABY BALM TASNEEM

    BABY BALM TASNEEM

    Sleep Time Balm   Sleep Time Balm ni membantu anak yang sukar untuk tidur. Ia mengandungi Essential Oil (EO) yang dapat seimbangkan hormon tidur dan hormon sedar. Antara fungsi lain ialah: Bantu anak tidur lena […]

    Continue Reading
     
  • PROMO - Balm Bayi Tasneem

    PROMO – Balm Bayi Tasneem

    Assalamualaikum.. Selamat hari Jumaat buat semua. Rayna nak bagitahu yang Promo untuk Balm Tasneem masih lagi berjalan hingga 30 September 2017 ni. Pakej Single:   Pakej Duo: Beli mana-mana balm (2 unit)┬ádapat harga promo RM […]

    Continue Reading
     
  • Jom Jalan-Jalan di Movie Animation Park Studios IPOH

    Jom Jalan-Jalan di Movie Animation Park Studios IPOH

    Jika pada tahun-tahun lalu, setibanya musim cuti sekolah seperti sekarang ini, orang ramai berebut untuk ke kawasan-kawasan rekreasi terkenal. Di selatan tanah air, korang ada Legoland Malaysia. Kalau untung badan berbajet lebih, rentas saja Selat […]

    Continue Reading
     

Theme by HermesThemes

Copyright © 2017 Vogue!. All Rights Reserved